Troostgeschenken

Een geschenk voor iemand in rouw.

Een speciaal gebaar, in een geschenk verwoord, wanneer woorden u tekort schieten en uw gevoel zoveel zeggen wil.

Er zijn (helaas) talloze redenen waarom iemand het moeilijk kan hebben, tijdelijk of voor gedurende langere tijd. Denk aan angst, depressie, verdriet, ziekte of verlies. U wilt er graag voor de ander zijn, maar wat kunt u doen, wat kunt u zeggen? Wees vriendelijk, maak tijd vrij, luister en oordeel niet. Stuur af en toe iets liefs, zomaar. Een aardigheidje waarmee u zegt: “Ik weet dat je het moeilijk hebt”, “ik denk aan je”, “ik vergeet je niet”, “je bent belangrijk voor mij” en/of “ik wil er voor je zijn”.

Edelstenen met een betekenis

Van oudsher worden aan edelstenen betekenis, krachten en heilzame werkingen toegekend.

Dierbaar Dichtbij heeft de edelstenen uitgezocht die ondersteunend kunnen helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare en die o.a. troost, liefde, steun, kracht, geluk en moed geven.

Benieuwd welke edelstenen Dierbaar Dichtbij heeft en wat de betekenis ervan is.
« Klik dan hier. «

 

Gedenkplekje

Veel mensen vinden het fijn om een plekje in huis te creëren waar ze hun dierbare kunnen herdenken, een kaarsje kunnen branden, even naar die mooie foto kunnen kijken of even met ze praten.

Met veel liefde heb ik verschillende unieke troostgeschenken gemaakt. Zo maakt u een gedenkplekje extra speciaal, maar u kunt ze ook schenken bij verlies of zomaar als een steuntje in de rug.

Gepersonaliseerde sieraden

Creëer een voor altijd blijvende herinnering aan uw dierbare door, mij een vinger-/pootafdruk, foto, initiaal of naam op het sieraad te laten plaatsen.

Een bijzonder (troost)geschenk voor uzelf of voor een dierbare.

(Troost)sieraden

Daar de liefde voor mens & dier centraal staat in de (troost)sieraden van Dierbaar Dichtbij, zijn deze zeer geschikt als een exclusief (troost)geschenk voor uzelf of voor een dierbare.

De (troost)sieraden worden door mij gemaakt van duurzaam edelstaal, hoogwaardig zilver & prachtige edelstenen zoals o.a. Rozenkwarts, Jaspis, Amethist, Tijgeroog, Onyx, Aventurijn, Bergkristal, Amazoniet, Lavasteen en Zoetwaterparels.

Wist u dat edelstenen erg geliefd zijn om hun betekenis & betoverende schoonheid?

Een (troost)sieraad kunt u vanaf nu nog unieker & liefdevoller maken door er een (gepersonaliseerd) bedeltje aan toe te voegen.

Geschenkbon

Indien u zelf geen keuze kunt maken, kunt u een geschenkbon schenken.

Zo geeft u uw dierbare de keuzevrijheid en kan uw dierbare zelf een mooi geschenk uitzoeken.

Een unieke, liefdevolle & persoonlijke herinnering aan uw dierbare.