Recensie Dierbaar Dichtbij

Recensie

Een recensie is een stukje tekst met hierin uw mening en ervaring over het hele proces van bestelling tot eindresultaat.

Waarschijnlijk heeft u zelf ook de recensies gelezen voorafgaande van uw bestelling of leest u ze nu om te kijken wat de ervaringen van andere waren.
Zoals u dus wel kunt bedenken zijn recensies, ook wel review of beoordeling genoemd, voor elke onderneming erg belangrijk.
Zo hoop ik, dat ook u, uw ervaringen met mij en de rest van de wereld zou willen delen. 
Om het u wat makkelijker te maken heb ik alle opties en de linkjes ernaartoe, waar u uw recensie kunt plaatsen, hier beneden voor u op een rijtje gezet.

Uw mening wordt erg op prijs gesteld!

Liefs Renée

Google

Klik hier om een recensie te schrijven op Google.

Of klik op het aantal reviews in het Googlemaps vakje en als dat niet zichtbaar is op ‘grotere kaart bekijken’ vervolgens op Reviews en dan op op ‘Een review schrijven’

Het is helaas wel noodzakelijk om een Google account te hebben en hierbij aangemeld te zijn om een review achter te kunnen laten.

( PC ) Wanneer u zoekt in Google op Dierbaar Dichtbij, ziet u bij de resultaten aan de rechterkant een stukje informatie over Dierbaar Dichtbij.  Daar kunt u op de knop “Een review schrijven” klikken.
( Mobiel ) Wanneer u zoekt in Google op Dierbaar Dichtbij kunt u kiezen voor “Reviews”, dan klikt u op de sterren en kunt u starten met de beoordeling.

Facebook

Klik hier om een recensie te schrijven op Facebook.

U kunt enkel een review achter laten op facebook als u ingelogd bent op uw eigen account.

 

WebwinkelKeur

Klik hier om een recensie te schrijven op WebwinkelKeur.
Vervolgens kunt u een aantal sterren aan mij geven. Eenmaal daarop geklikt te hebben komt u op een pagina waarop u een beoordeling kunt achterlaten.

Voorbeeld »

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u ongeveer na 7 degen een mailtje van WebwinkelKeur, met de vraag om een beoordeling achter te laten voor Dierbaar Dichtbij, maar u kunt ook bovenstaand linkje gebruiken. Na het achterlaten van deze beoordeling krijgt u nog een verificatiemail met als onderwerp “Verifieer je review voor Dierbaar Dichtbij”. Pas na het verifiëren wordt uw beoordeling pas echt toegevoegd aan de lijst van recensie.

Taggen op Social media

Facebookpagina / Instagram pagina

Mocht u uw (gedenk/troost)sieraad en/of gedenkobject willen delen op social media zou ik het erg waarderen als u mij hierin zou willen taggen.
Voor zowel Facebook als Instagram kunt u hiervoor @dierbaardichtbij gebruiken.
(Uw tag, bericht en lieve woordjes zijn alleen zichtbaar als u uw Facebook bericht openbaar deelt en/of mij op Instagram volgt.)

Bij het sieraad

Zoek het door u bestelde sieraad op, op de site, daar kunt u kiezen voor het tabblad “Beoordelingen”.

Formulier

Of nog makkelijker, vul onderstaand formulier in.

via WhatsApp of de mail

Uiteraard mag u mij ook altijd een berichtje sturen via WhatsApp 06-29072472 of via de mail  info@dierbaardichtbij.nl (bijvoorbeeld als reply op uw bestelbevestiging).

Alle recensies worden door mij bij het juiste sieraad gezet en krijgen een plaatsje in onderstaande carrousel.
Het kan voorkomen dat ik uw recensie deel op social media.

Alle recensies worden door mij bij het juiste gedenksieraad, gedenkobject of urn geplaatst.
Het kan ook voorkomen dat ik uw recensie deel op social media.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl