Markten en Events

Markten, braderieën en events

Geregeld sta ik op leuke markten en braderieën, maar ook op inspiratiebeurzen en events.

Dit doe ik omdat ik geen fysieke winkel heb waar u zomaar even binnen kunt lopen om iets te kopen, maar ook voor de gezelligheid en om meer mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is rondom herdenken en troosten.

Benieuwd met wie ik een mooie samenwerking heb en waar u mijn producten kunt vinden. » klik dan hier «

Dit jaar helaas iets minder datums op de agenda. Dit komt omdat mijn vriend en ik gaan trouwen. Ik hoop dat als we weer wat meer tijd over hebben ik toch nog wat datums toe kan voegen voor de 2de helft van dit jaar.

Weet of organiseert u een leuk event waar Dierbaar Dichtbij niet mag ontbreken. Laat het mij dan zeker even weten!

Nederlandse dag van de teckel • 11 mei • 10:00 tot 16:00uur • Zoetermeer

Dierenwinkel ‘t Dierenparadijs in Zoetermeer organiseert ieder jaar in mei de Nederlandse dag van de Teckel. Dus teckelliefhebbers opgelet! Het wordt een teckeltastisch evenement met wel 1000(!) van deze schattige viervoeters! Dierbaar Dichtbij is samen met Linda van Dierencrematorium Cinta in Nieuwendijk ook van de partij en we kunnen niet wachten om deel te nemen aan deze bijzondere bijeenkomst. Kom even langs onze kraam als je vragen hebt omtrent het afscheid en herdenken van uw dierbare(n) of gewoon een gezellig praatje!

Afscheidsinspiratie-dag • 2 juni • 11:00 tot 18:00uur • Nijkerk

Beleef, ervaar, laat je inspireren en informeren met de mooiste en nieuwste ideeën, mogelijkheden en ontwikkelingen voor het zo passend mogelijk maken van een afscheid.
Er kan zoveel meer, er is zoveel meer. En dat laten wij jou die dag zien in een gemoedelijke sfeer waarbij er ook gedacht wordt aan een hapje en drankje.

Samen met Karin van Groenenboom Sieraden, waar ik mee samen werk op het gebied van exclusieve gouden gedenksieraden, ben ik te vinden op deze gratis afscheidsinspiratie-dag.
Het event zal plaatsvinden op ‘Landgoed de Salentein’ in Nijkerk. (Googlemaps » Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA Nijkerk)

De Afscheidsinspiratie-dag is een laagdrempelige manier om inspiratie en informatie op te doen over de mogelijkheden rondom een uitvaart. Met de nadruk op wat er nog meer kan en is naast dat wat veelal al bekend is. Deze dag is bedoeld voor particulieren evenals voor professionals in de uitvaartbranche.

Inkijkboekjes en Flyers

Wist u dat ik speciale inkijkboekjes heb?
In deze inkijkboekjes staan diverse foto’s van gedenksieraden die ik in het verleden al heb mogen maken.
Verspreid over heel Nederland en België heb ik er al een aantal liggen bij verschillende (dieren)crematoria, afscheidshuizen, uitvaartondernemers, dierenartsen en dierenwinkels.

Zou u als ondernemer ook graag een inkijkboekje met wat flyers van mij willen ontvangen?
Op deze manier kunnen uw bezoekers zien wat de mogelijkheden zijn op gebied van herdenken d.m.v. een sieraad.
Ook als de dierbare(n) nog bij ons zijn kan er een uniek en liefdevol sieraad gemaakt worden met een mooie herinnering, want naast crematie-as kan ik ook o.a. een plukje haar/vacht, tandje, foto of stukje kleding in een gedenksieraad verwerken en is een gravure van bijvoorbeeld een vinger-/hand-/pootafdruk ook mogelijk.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, u mag mij altijd vrijblijvend een berichtje sturen. Ook kom ik natuurlijk graag eens langs om kennis te maken en mijn verhaal met u te delen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl