Is uw bestelling een cadeautje?

Is uw bestelling een geschenk?

Elke bestelling wordt mooi en netjes verzorgd verstuurd, maar het is ook mogelijk om deze extra gepersonaliseerd in te laten pakken voor bepaalde gelegenheden. Heeft u speciale wensen, neem dan even contact met mij op.

Ik kan uw geschenk rechtstreeks naar uw dierbare opsturen. Vermeld dan haar/zijn gegevens bij het verzendadres.

Hartjes

Een hartje staat voor geluk, warmte, levensvreugde, vriendschap, passie, romantiek en natuurlijk voor liefde.

Uw bestelling wordt met extra veel liefde ingepakt in een mooi cadeauzakje of gondeldoosje met hartjes erop, een hartjes sticker, een rode ballon in de vorm van een hartje en omringd door rode hartjes confetti.

Sterren

“Love you to the moon and back” en “de hemel heeft er een sterretje bij”. Sterren kunnen dus bij verdriet maar ook bij vriendschap en liefde.

Uw bestelling wordt met liefde ingepakt in een mooi cadeauzakje of gondeldoosje met sterretjes, een sticker met een hartje erop en omringd door zwarte & gouden sterren.

Sterkte

Bijvoorbeeld als u iemand bij wilt staan in een moeilijke tijd. ♥

Uw bestelling wordt met liefde ingepakt in een mooi zwart cadeauzakje, een sticker met daarop ‘Sterkte & veel liefs’ (zoals het plaatje) met een beschermengeltje en omringd door witte veertjes.

Engelen laten graag veren achter om je te herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. In het bijzonder wanneer het een witte veer betreft. Deze staat voor bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht.

Kadootje

Leuk om een cadeautje te geven aan een jarige, iemand die geslaagd is voor zijn examen, om iemand te bedanken of gewoon zomaar. ♥

Uw bestelling wordt met liefde ingepakt als een mooi cadeautje en voorzien van een sticker met daarop ‘Kadootje voor jou’.

Een kaartje erbij...

Ook is het mogelijk om een lief kaartje met een persoonlijke tekst mee te laten sturen.
Het ansichtkaartje kan ik met de hand* voor u schrijven als u dat fijn vindt.

De betreffende tekst kunt u tijdens uw bestelling bij de opmerking ingeven, maar u mag mij deze ook toesturen via de mail of WhatsApp.

Wilt u liever een ongeschreven kaartje, omdat u hem bijvoorbeeld liever zelf wilt schrijven. Laat dit dan even weten.

* Lange teksten zullen worden geprint op een label en op het kaartje worden geplakst.

* De foto’s zijn enkel een voorbeeld. De kleuren kunnen afwijken van de voorbeeldfoto’s. Dit omdat het niet altijd mogelijk is om dezelfde stickers, zakjes of doosjes in te kopen i.v.m. nieuwe collecties bij de leveranciers.

Impressie foto's

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl