Hoe werkt de aanlevering?

Hieronder kunt u alle informatie vinden m.b.t. het opsturen of brengen van het crematie-as en/of andere herinnering die u graag verwerkt wilt hebben in uw gedenksieraad/-object.

 • Voor een gedenksieraad/gedenkobject is 2 à 4 theelepeltjes vaak voldoende, dit verschilt per sieraad/object. U kunt beter iets meer op sturen dan te weinig. Het restante crematie-as wat over is stuur ik uiteraard weer mee terug met uw sieraad. Twijfelt u over de hoeveelheid, dan mag u hierover altijd even contact met mij opnemen
 • Let op dat als u ervoor gekozen heeft om grove asdeeltjes te laten verwerken in uw gedenksieraad, u niet alleen poeder as opstuurt. Als u voor gezeefde asdeeltjes heeft gekozen let er dan op dat u niet alleen grove asdeeltjes opstuurt. U hoeft het as niet zelf te zeven, dit doe ik voor u.
 • Stuur het goed verpakt op o.v.v. uw bestel-/ordernummer en naam. Zo weet ik dat het van u is. Bij voorkeur in een seal/ zip/ hersluitbaar zakje. 
 • Ik adviseer u om het met een Track & Trace-code maar mij toe te sturen.
  Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. een brievenbuspakketje gedaan worden of in een bubbeltjes envelop. Aangetekend mag ook al raad ik dit niet aan. sinds de corona heb ik namelijk nog voor geen enkel poststuk dat aangetekend verstuurd was hoeven tekenen. Zonde van uw geld dus.

 • Stuur niet alles op, want helaas kan er met de post of met de verweking altijd iets fout gaan. 
  Ik wil u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Ik adviseer u dan ook om altijd een kleine hoeveelheid crematie-as, melktandjes en/of haartjes te bewaren.

 • Ik laat het u altijd weten als ik uw zending in goede orde ontvangen heb! Hier kan soms wel 1 á 2 werkdagen overheen gaan.

 • Levertijd ­± 30 werkdagen (Na ontvangst van de betaling en het desbetreffende persoonlijke item dat u verwerkt wilt hebben) ontvangt u uw uniek en gepersonaliseerd gedenksieraad in een luxe sieradendoosje. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
  Op dit moment ben ik erg druk met het maken van iedereen zijn gedenksieraden, daar ik wel alle tijd en liefde in ieder sieraad wil stoppen dat het verdiend, moet ik de levertijd van de gedenksieraden helaas aanpassen naar ± 45 werkdagen.

U mag het crematie-as opsturen naar:

Dierbaar Dichtbij
Bovenkruier 72
2957XK Nieuw-Lekkerland

Wilt u het crematie-as van uw dierbare liever niet met de post naar mij opsturen, mag u deze ook bij mij af komen geven. Naast onze voordeur hangt een stevige brievenbus (voorzien van mijn logo), waarin u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare achter kunt laten, wanneer het u het beste uitkomt. Geef mij dan even een berichtje als u geweest bent, dan kan ik hier rekening mee houden. Gelieve het crematie-as van uw dierbare wel goed verpakken.

WhatsApp: 06-29072472
Mail: info@dierbaardichtbij.nl

 • Stuur het goed verpakt op o.v.v. uw bestel-/ordernummer en naam. Zo weet ik dat het van u is. Bij voorkeur in een seal/ zip/ hersluitbaar zakje. 
 • Ik adviseer u om het met een Track & Trace-code maar mij toe te sturen.
  Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. een brievenbuspakketje gedaan worden of in een bubbeltjes envelop. Aangetekend mag ook al raad ik dit niet aan. sinds de corona heb ik namelijk nog voor geen enkel poststuk dat aangetekend verstuurd was hoeven tekenen. Zond van uw geld dus.
 • Stuur niet alles op, want helaas kan er met de post of met de verweking altijd iets fout gaan. 
  Ik wil u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Ik adviseer u dan ook om altijd een kleine hoeveelheid crematie-as, melktandjes en/of haartjes te bewaren.
 • Ik laat het u altijd weten als ik uw zending in goede orde ontvangen heb! Hier kan soms wel 1 á 2 werkdagen overheen gaan.
 • Levertijd ­± 30 werkdagen (Na ontvangst van de betaling het desbetreffende persoonlijke item dat u verwerkt wilt hebben) ontvangt u uw uniek en gepersonaliseerd gedenksieraad in een luxe sieradendoosje. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
  Op dit moment ben ik erg druk met het maken van iedereen zijn gedenksieraden, daar ik wel alle tijd en liefde in ieder sieraad wil stoppen dat het verdiend, moet ik de levertijd van de gedenksieraden helaas aanpassen naar ± 45 werkdagen.
  \

U mag het haarlokje, melktandje en/of andere kleine objecten dat u wilt laten verwerken in uw gedenksieraad opsturen naar:

Dierbaar Dichtbij
Bovenkruier 72
2957XK Nieuw-Lekkerland

Uiteraard bent u ook welkom om het persoonlijk te komen brengen. Naast onze voordeur hangt een stevige brievenbus, waarin u het haarlokje of andere herinnering van uw dierbare achter kunt laten, wanneer het u het beste uitkomt. Geef mij dan even een berichtje als u geweest bent, dan kan ik hier rekening mee houden. Gelieve het haarlokje of andere herinnering van uw dierbare wel goed verpakken.      

WhatsApp: 06-29072472
Mail: info@dierbaardichtbij.nl

 • Maak indien nodig meerdere vingerafdrukken en kies daar de beste van uit.
 • Het is erg belangrijk dat de foto van de afdruk scherp en duidelijk is.
 • Ik bewerk de foto zo optimaal mogelijk om een zo goed mogelijk graveer resultaat te behalen.
 • Realiseer u wel dat ik van een kwalitatief slechte foto uiteraard geen prachtige gravure kunnen maken.
 • Besteed dan ook voldoende tijd aan het maken en uitzoeken van een geschikte afdruk.
 • Lukt het u niet om een scherpe en duidelijke foto te maken van de afdruk mag u de afdruk ook per post toesturen, zodat ik een foto kan maken van de afdruk. De afdruk stuur ik dan weer met het sieraad mee retour.
 • Een afdruk maken van het handje of voetje van uw baby kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met acrylverf of een stempelkussen. Dit geldt ook voor een pootafdruk van uw huisdier.
 • Vaak is er na het overlijden van uw huisdier de mogelijkheid om bij uw dierenarts of het dierencrematorium een pootafdruk te laten maken. Vraag hier wel altijd even naar, want dit word niet overal standaard gedaan.

Uw afdruk kunt u mailen naar info@dierbaardichtbij.nl o.v.v. uw bestelnummer of als reply op uw bestelbevestiging.

Doe dit aub als JPEG bestandje, met een zo’n hoog mogelijke resolutie.

° Ik zorg ervoor dat de afdruk mooi passend wordt gemaakt binnen het door u gekozen afdruksieraad.
° Wanneer uw afdruk niet geschikt is zal ik dit altijd (binnen 2 werkdagen) per mail laten weten. U kunt mij dan een nieuwe afdruk toe sturen.
° Binnen 20 werkdagen (na ontvangst van de betaling en de afdruk) ontvangt u uw uniek en gepersonaliseerd afdruksieraad. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

TIPS VOOR DE BESTE FOTO’S:

 • Stuur de HELE foto naar mij op.  NIET zelf de foto bijsnijden.
  Op deze manier kan ik voor u kijken hoe de foto het mooiste verwerkt kan worden in het foto sieraad.
  Vaak heb ik namelijk alle ruimte nodig om een mooie uitsnede te kunnen maken.
 • Zorg voor voldoende ruimte rondom het gezicht. Géén close up foto’s. Wanneer een gezicht bijvoorbeeld voor de helft op een foto staat en ik moet een mooie vorm uitsnijden blijft er niet veel meer over.
  Ik kan meer met een foto van een persoon of dier in een weiland dan een pasfoto. Bij een pasfoto zit er nagenoeg geen ruimte rondom het gezicht om een mooie vorm uit te snijden.
 • Wenst u de foto’s in zwart / wit of een andere kleur? Lever deze dan zo aan.
 • Wanneer er twee gezichten of meer in één hanger moeten komen, zorg dan dat de gezichten dicht naast elkaar staan. Het liefst zelfs zó dicht tegen elkaar aan dat de wangen elkaar zouden kunnen raken.

° Ik zorg ervoor dat de foto mooi passend wordt gemaakt binnen het fotosieraad.
° Wanneer uw foto niet geschikt is zal ik dit altijd (binnen 2 werkdagen) per mail laten weten. U kunt mij dan een nieuwe foto toe sturen.
° Binnen 10 werkdagen (na ontvangst van de betaling en de foto) ontvangt u uw uniek en gepersonaliseerd fotosieraad. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Uw foto kunt u mailen naar info@dierbaardichtbij.nl o.v.v. uw bestelnummer of als reply op uw bestelbevestiging.

Doe dit aub als JPEG bestandje, met een zo’n hoog mogelijke resolutie.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl