Hoe kan ik iets bestellen?

Hoe kan ik iets bestellen?

In dit blogbericht probeer ik stapsgewijs uit te leggen hoe u een gedenksieraad, gedenkobject, troostgeschenk of (troost) sieraad kunt bestellen op de website.
Mocht er toch iets niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen.

 1. In het menu kunt u een keuze maken uit alle gedenksieraden/gedenkobjecten/troostgeschenken/(troost) sieraden en een bepaalde categorie daarvan.
 2. Als u een keuze heeft kunnen maken uit een van de gedenksieraden/gedenkobjecten/troostgeschenken/(troost) sieraden, kunt u vaak nog verschillende opties kiezen.
 3. Zo kunt u bij de gedenksieraden uw eigen herinnering aan uw dierbare creëren, door zelf o.a. een kleur, ketting en/of bedel keuze te maken.
  Bij elk gedenksieraad ziet u de keuze; Wat wilt u laten verwerken in uw sieraad? De groter de vulopening in het sieraad is, de meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wilt u toch iets anders laten verwerken dan er bij dat sieraad vermeld staat, neem dan even contact met mij op.
 4. Heeft u zelf geen gripzakje en bubbeltjes envelop voor het aanleveren van het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare, dan kunt u deze vaak meebestellen bij het gedenksieraad of gedenkobject.
 5. In het winkelwagentje kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten versturen of om hem af te halen bij mij in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland)
 6. U kunt veilig online betalen via iDEAL of Bancontact, maar u mag het ook zelf overmaken of contant betalen bij afhalen.
 • Als u een bestelling heeft geplaatst (op de website of via een persoonlijke afspraak) en ik heb van u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare ontvangen (hoe werkt de aanlevering?), gaat de levertijd* in. Daar ik alle gedenksieraden en objecten maak op volgorde van binnenkomst, wordt het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare bewaard in een special vakje, om zo iedereen gescheiden te houden tot ik het sieraad of object kan gaan maken.
 • Als uw bestelling klaar is krijgt u hiervan bericht en zal hij worden verzonden of we maken samen een afspraak dat u hem op kunt komen halen.
 • U mag mij altijd een berichtje sturen als er onduidelijkheden zijn of als u hulp nodig heeft met bestellen.

Betaal, verzend en retour informatie vindt u » hier « evenals informatie over de levertijden

Mijn kantoor / atelier aan huis. Hier ben ik de meeste tijd van de dag te vinden. Mijn werkplekje waar ik de sieraden met veel liefde en zorg voor u maak.

Achter elk verlies zit een verhaal. Dit kan ik voor u omzetten in een uniek en persoonlijk gedenksieraad door er een symbolische hoeveelheid crematie-as of een andere herinnering van uw dierbare(n) in te verwerken, maar ook een foto of een afdruk behoort tot de mogelijkheden. Hoe fijn is het om uw dierbare(n) dichtbij u te dragen? Ook als deze er nog wel zijn.

De gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij zijn veelal uniek in de markt omdat ze zich onderscheiden van de veelvoud producties. De gedenksieraden zijn van duurzaam edelstaal, hoogwaardig zilver & 14karaat goud, maar soms ook met prachtige edelstenen.

Lees gerust eens mijn andere blog berichten voor meer informatie & tips.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl