Gedenksieraden

Gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij

"Every piece of jewellery tells a story"

Afscheid, verlies, vaarwel. We komen allemaal wel een keer in aanraking met deze droevige kant van het leven. Of het nu een geliefde is, een familielid, een huisdier of een kindje, afscheid nemen valt altijd zwaar. Een mijlpaal in het leven is niet altijd even vrolijk en het kan u tekenen voor het leven.

Door de jaren heen heb ook ik al heel wat afscheid moeten nemen van dierbare mensen en dieren die veel voor mij betekend hebben. Het verlies viel mij elke keer zwaar en het was alsof ik steeds een klein deeltje van mezelf moest afgeven.
Deze pijn heeft mij wel deels gevormd tot de persoon die ik nu ben en ook mede hierdoor kan ik Dierbaar Dichtbij met veel passie en liefde uitoefenen.

Zelf vind ik veel troost in de sieraden en objecten die ik gemaakt heb om mijn verloren dierbaren te herinneren.
Mijn creatieve vaardigheden wil ik graag met u delen door ook voor u een tastbare herinnering te maken aan een dierbare. Een herinnering die houvast en troost biedt en een manier om die dierbare(n) altijd dichtbij u te hebben.
Deze tastbare herinnering kan in verschillende vormen bestaan. Zo kan er enerzijds een deel van het crematie-as verwerkt worden in een gedenksieraad of gedenkobject, anderzijds kunt u ook kiezen voor een (troost)sieraad die verwijst naar de overledene(n). Iedereen is uniek, zo ook uw dierbare en jullie verhaal en wordt elk verlies verwerkt op zijn eigen manier.

Bij de naam Dierbaar Dichtbij denken veel mensen dat ik alleen sieraden als herinnering aan (huis)dieren maak, maar dit is zeker niet het geval. Van alles en iedereen die u dierbaar is kan ik voor u een tastbare herinnering maken.

Gedenksieraden om zelf te vullen

Wilt u het crematie-as of een andere herinnering van uw dierbare liever niet zichtbaar, maar in een traditioneel sieraad dichtbij u dragen.

Dierbaar Dichtbij heeft ook gedenksieraden die u zelf kunt vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as of andere kleine herinnering van uw dierbare. 

Ik heb niet alleen ashangers, ook armbanden, oorbellen en ringen. In zowel Stainless Steel als zilver en in verschillende vormen en maten.

Gepersonaliseerde sieraden

Creëer een voor altijd blijvende herinnering aan uw dierbare door mij een vinger-/pootafdruk, foto, initiaal of naam op het sieraad te laten plaatsen.

Een bijzonder (troost)geschenk voor uzelf of voor een dierbare.

(Troost)sieraden

Daar de liefde voor mens & dier centraal staat in de (troost)sieraden van Dierbaar Dichtbij, zijn deze zeer geschikt als een exclusief (troost)geschenk voor uzelf of voor een dierbare.

De (troost)sieraden worden gemaakt van duurzaam edelstaal, hoogwaardig zilver & prachtige edelstenen zoals o.a. Rozenkwarts, Jaspis, Amethist, Tijgeroog, Onyx, Aventurijn, Bergkristal, Amazoniet, Lavasteen en Zoetwaterparels.

Wist u dat edelstenen erg geliefd zijn om hun betekenis & betoverende schoonheid?

Een (troost)sieraad kunt u vanaf nu nog unieker & liefdevoller maken door er een (gepersonaliseerd) bedeltje aan toe te voegen.

Een unieke, liefdevolle & persoonlijke herinnering aan uw dierbare.