Fotoshoot met de gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij.

Fotoshoot met de sieraden van Dierbaar Dichtbij.

Voor de start van Dierbaar Dichtbij druk bezig geweest om de site helemaal netjes te maken. Dat is me goed gelukt als ik dat zo zelf mag zeggen.
Wel miste ik nog net even dat puntje, dat het vanaf een foto erg lastig te zien was hoe groot een sieraad nou precies is. Ik weet dat natuurlijk wel, maar kan me zo voorstellen dat, ondanks dat de maten er wel bij vermeld staan, dat voor sommige moeilijk in te schatten is.
Ook was het erg lastig om gegadigde te vinden die ermee op de foto wilde. Beetje verlegen zeg maar. Maar na het zien van deze fotoshoot toch een paar mensen kunnen vinden voor de volgende keer. Zelf een paar mannen voor de toekomstige mannencollectie die ik in mijn hoofd heb.

Dus ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en heb een fotograaf gebeld.
Mischa Koorneef van Foto Finis, super lieve man en top fotograaf, waar ik in het verleden al eens vaker mee heb samen gewerkt, wilde deze klus graag tot zicht nemen.

Super leuke dag gehad, samen veel lol gehad en natuurlijk gelachen naar het vogeltje.
Zie hieronder het resultaat van onze onwijs gave dag.

Wat vinden jullie…. zijn ze niet mooi geworden!!

Mocht u nou ook interesse hebben in zo’n leuke fotoshoot. Neem dan eens een kijkje op de website van Mischa Koorneef

Foto Finis.
www.fotofinis.nl

Directe een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

mischa@fotofinis.nl