Voorbeeld foto’s van de gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij.

Voorbeeld foto's van de gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij.

Hieronder vindt u enkele foto’s van de al gemaakte sieraden met uitleg erbij wat er in verwerkt en/of aan toegevoegd is.

Door op de foto te klikken komt u bij het desbetreffende gedenksieraad in de webshop.
Tip: mocht u iets mooi vinden maar komt u er zelf niet aan uit? U mag mij altijd een mailtje of een WhatsApp sturen met de foto van het betreffende sieraad dat u mooi vindt. Samen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn waarna ik u een prijsopgave kan sturen.

 

Direct naar

HAARTANDJEANDERE HERINNERING

Voorbeelden met as

In de sieraden hieronder heb ik crematie-as verwerkt.  Niet elk type crematie-as heeft dezelfde kleur. (zie de eerste foto) De kleur van uw sieraad kan dus afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Armbanden van natuursteen. Rozenkwarts en picasso Jaspis. In de kralen zit Crematie-as (mix) zonder kleur toevoeging. Hier kan je dus goed zien dat geen enkel crematie-as hetzelfde is. Maar uniek, net zoals uw dierbare dat was. (geen link naar de sieraden ivm 2 verschillende)
Gedenksieraad zilveren ring - In deze ring heb ik rondom as verwerkt welke is gemengd met de kleur groen parelmoer
Prachtige oorbellen met zichtbare asverwerking in de vorm van een sterretje en een maantje. (U kunt kiezen voor RVS of 925 zilveren oorstekers) er zijn meerdere vormen waaruit u kunt kiezen.
Zilveren hanger met ketting en een pootje als bedeltje. in de hanger heb ik een aswolkje verwerkt op een donker blauw parelmoer achtergrond
Gedenksieraad zilveren hanger - In het hartje heb ik een beetje crematie-as verwerkt die gemengd is met de kleur brons parelmoer
Gedenksieraad van goud RVS - hierin heb ik crematie-as (zonder kleur) mogen verwerken samen met wat haartjes van een cavia
Ring - Sterling Zilver 925 - in de ring is as gemengd met de kleur rood parelmoer
Gedenksieraad RVS – in de armband heb ik een aswolkje gemaakt met de kleur groen parelmoer en in de ring heb ik met dezelfde kleur het as gemengd
Traan hanger met ketting - zilver verguld met 24 karaats goud - gevuld met crematie-as dat is gemengd met de kleur zwart parelmoer. (onder het as, dus niet zichtbaar, is nog een plukje haar verwerkt)
Gedenksieraad RVS lava armband – In de kralen is crematie-as verwerkt en een plukje haar.
Grote zilveren ovalen ring waarin een aswolkje is verwerkt op een grijs/zilver parelmoer achtergrond
Gedenksieraad RVS oorknopjes van 12mm gevuld met gezeefde asdeeltjes welke is gemend met een kleurpigment goud parelmoer.
Gedenksieraad RVS - In de hanger, in de vorm van een traan/druppel, zijn grove asdeeltjes verwerkt. En hier is gekozen voor een tree of life bedeltje
Gedenksieraad RVS – Mooie slaven armband die geschikt is voor mooerdere (as)bedeltjes. In het asbedeltje heb ik grovere asdeeltjes gemengd met de kleur rood parelmoer
Armband van RVS - In de bedel is crematie-as van een hondje verwerkt. zonder toevoeging van een kleur
Gedenksieraad RVS – In deze ring is crematie-as verwerkt als een aswolkje op een zwart parelmoer achtergrond
Gedenksieraad zilver - de kraalkeuze die hier gemaakt is = Facet kraal - Grove asdeeltjes - volledig gevuld. ook hebben ze hier gekozen voor een hartjes bedeltje.
Gedenksieraad zilver - in de ronde bolle hanger heb ik crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zwart parelmoer.
Gedenksieraad RVS – in deze hanger is crematie-as verwerkt welke gemengd is met de kleur groen parelmoer
Gedenksieraad RVS – in de oorhangers met lavastenen heb ik een aswolkje gemaakt op een brons parelmoer achtergrond
Gedenksieraad RVS hanger - gevuld met crematie-as welke is gemend met de kleurpigment blauw parelmoer. (In de ring is ook as met de kleur blauw parelmoer verwerkt)
Sterling zilveren oorbellen - In de oorbellen is een crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur wit parelmoer
Gedenksieraad van goud RVS – Mooie schakel-/bedelarmband met 2 as-bedeltjes. 1 met grove asdeeltjes op een zwart parelmoer achtergrond en de andere met crematie-as gemengd met de kleur goud parelmoer
Gedenksieraad RVS oorhangers gevuld met crematie as welke is gemend met een kleurpigment rood parelmoer.
Gedenksieraad RVS hanger - De kraal is gevuld met gezeefde asdeeltjes
Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger een aswolkje met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer
Gedenksieraad RVS hanger - de ring is gevuld met grove asdeeltjes. De bedel kunt u zelf uitkiezen.
Gedenksieraad van sterling zilver 925 - Ronde bolvormige hangers welke gevuld zijn met grove asdeeltjes met op de achtergrond de kleur wit parelmoer.
Gedenksieraad RVS – In deze manchetknopen is crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zwart parelmoer. (op verzoek is de as goed zichtbaar gelaten)
Gedenksieraad RVS – 2 mooie hangers waarin crematie-as is verwerk welke gemengd is met een kleur. Blauw en wit parelmoer.
Gedenksieraad RVS – Deze elegante armband heeft een as-bedeltje met hierin crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zilver parelmoer.
Sterling zilveren ovale hanger met ketting. In de hanger heb ik een beetje crematie-as verwerkt dat gemengd is met de kleur groen parelmoer. Ook is er een bedeltje aan toegevoegd van een tree of life.
Gedenksieraad RVS hanger hart - aan de achtergrond is een kleurpigment toegevoegd in de kleur blauw parelmoer met een wolkje van gezeefde asdeeltjes.
Gedenksieraad zilver pandora style - De kraal is gemaakt van gezeefde asdeeltjes
Gedenksieraad armband van sterling zilver 925 - gevuld met crematie-as (mix) welke gemengd is met een paarse parelmoer kleur.
Gedenksieraad RVS oorbellen - Deze oorknopjes zijn gevuld met crematie-as welke gemend is met de kleur roze parelmoer
Gedenksieraad RVS slavenarmband met hartjes sluiting | Het ashangertje is gevuld met crematie-as welke gemengd is met de kleur paars parelmoer. Tevens zijn er diverse RVS bedeltjes aan toegevoegd.
Gedenksieraad RVS hanger - Hier is gekozen voor de roze parelmoer kleur en grove asdeeltjes. Deze zijn samen gemeng, hierdoor krijg je een mooi effect en lijkt het geheel net een mooie natuursteen.
Gedenksieraad RVS ring - gevuld met crematie-as (mix)
Gedenksieraad RVS hanger rechthoek - gevuld met crematie-as (mix) welke gemengd zijn met de kleur zwart parelmoer

Voorbeelden met haar

In de sieraden hieronder heb ik een plukje haar of vacht verwerkt. Dit kan d.m.v. ‘strookjes’ of ‘warrig’ (dit ligt aan de lengte), maar het kan ook in een kraal worden verwerkt.
Hou er rekening mee dat geen enkel haar of vacht hetzelfde is. Zo heb je heel dik en stug paardenhaar wat heel duidelijk zichtbaar is. maar je hebt ook hele zachte haren die bijna niet zichtbaar zijn als het verwerkt is in een sieraad. Niet alleen de structuur speelt daar een rol in maar ook de kleur. Wit of grijs haar/vacht kan soms bijna onzichtbaar worden. Het is voor mij op voorhand onduidelijk wat het haar gaat doen voor ik het ga verwerken.

Gedenksieraad RVS – In de hanger met ringen is haar verwerkt als strookjes met op de achtergrond de kleur blauw parelmoer.
Gedenksieraad goud goud RVS – In het bedeltje heb ik een plukje haar verwerkt op een brons parelmoer achtergrond. Op de foto zie je ook 2 trendy armbandjes
Gedenksieraad van goud RVS – in deze hanger heb ik een paar strookjes haar verwerkt op een achtergrond van paars parelmoer
Gedenksieraad van goud – in de kraal is een beetje witte vacht van een kat verwerkt. (Dikkie ♥)
Gedenksieraad RVS oorknopjes van 12mm. In de knopjes heb ik 2 strookjes haar en stukjes nagel verwerkt van een hond, met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer.
Armband van RVS en leer - In de kralen heb ik een plukje haar verwerkt.
Gedenksieraad RVS ring - in de ring heb ik een beetje hondenhaar mogen verwerken op een zwart parelmoer achtergrond
Gedenksieraad RVS – In deze ring heb ik een paar strookjes haartjes mogen verwerken op een achtergrond van blauw parelmoer
Gedenksieraad RVS – In de kraal is een plukje vacht verwerkt
Gedenksieraad RVS – In deze armband het ik een beetje haar warrig verwerkt, met op de achtergrond de kleur wit parelmoer.
Gedenksieraad RVS - Aan de armbanden hangt een bedeltje waarin een plukje haar van een hondje in verwerkt zit op een achtergrond van blauw parelmoer
Gedenksieraad RVS hanger met een plukje haar van een hond met op de achtergrond een kleurpigment wit parelmoer.
Gedenksieraad RVS goud – In deze hangertjes heb ik een plukjes haar mogen verwerken op de kleur wit parelmoer als achtergrond
In deze In deze armband van RVS heb ik een paar strookjes haar mogen verwerken op de kleur zilver/grijs parelmoer als achtergrond
In deze zilveren ring heb ik een beetje haar (warrig) mogen verwerken op de kleur wit parelmoer als achtergrond
Traan hanger met ketting - zilver verguld met 24 karaats goud - In deze hanger heb ik een beetje paardenhaar (warrig) mogen verwerken op een witte parelmoer achtergrond.
Memoryhanger met daarin 2 bedeltjes en een schijfe waarin ik een beetje crematie-as en een plukje haar heb mogen verwerken.
Gedenksieraad RVS – in deze hanger heb ik haar verwerkt (warrig) op een zwart parelmoer achtergrond.
Gedenksieraad RVS oorhangers - kralen met een lokje haar van een hond.
Gedenksieraad RVS – in deze ring zijn snorharen van een kat verwerkt op een roze parelmoer achtergrond.
Gedenksieraad goud rvs - In de armband heb ik een beetje vacht van een kat verwerkt op een achtergrond van groen parelmoer
Gedenksieraad RVS hanger traan waarin ik haartjes van een golden retriever heb mogen verwerken op een parelmoer blauwe achtergrond
Gedenksieraad RVS - in deze stoere armband heb ik crematie-as gemengd met de kleur zwart parelmoer en daarboven een plukje vacht van een kat mogen verwerken.
Gedenksieraad RVS – In de hanger is haar verwerkt met op de achtergrond de kleur grijs parelmoer.

Voorbeelden met een tandje

Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger is een melkkiesje van een hond verwerkt
Zliveren hanger met daarin een tandje. Op de achtergrond is gekozen voor blauw parelmoer.
Gedenksieraad RVS - In deze ovale hanger zijn 2 kiesjes verwerkt van 2 witte herders. Voor de achtergrondkleur is gekozen voor grijs/zilver parelmoer
Gedenksieraad - kralen met zilveren kern - Pandora / Trolbead style armband - In de kralen zitten (gebroken) tandjes verwerk van verschillende honden.
Gedenksieraad RVS armband met mageetsluiting - In deze hanger is een melkkiesje van een hond verwerkt op een zwarte ondergrond.
Rond hangertje van RVS waarin het hoektandje is verwerkt van kitten Zora - Op de achtergrond is gekozen voor de roze kleur.
Gedenksieraad RVS - Voor de achtergrondkleur is gekozen voor zwart parelmoer en het kiesje is van Schnauzer Migo
Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger is een hoektandje, snorhaar, crematie-as en plukje vacht verwerkt van een hond.

Voorbeelden met een andere herinnering

Gedenksieraad RVS kraal armband - In de kraal is een veetje van een agapornis verwerkt. Als extra is er gekozen voor een hartjes bedeltje.
Gedenksieraad RVS - In deze ovale hanger is een stukje stof van een kledingstuk verwerkt.

De foto’s van de gedenksieraden op de site van Dierbaar Dichtbij zijn voorbeeld foto’s.
Elk crematie-as, maar ook haar heeft een eigen karakter. Daardoor zal er nooit een gedenksieraad identiek zijn.
Ook kan een gedenksieraad niet exact nagemaakt worden van de voorbeeld foto’s.
Mocht u meerdere gedenksieraden willen om te combineren als setje, zullen deze ook nooit identiek zijn aan het andere sieraad.
De vuistregel geldt, hoe meer toevoegingen hoe groter de kans dat één of meerdere toevoegingen minder zichtbaar kunnen zijn in het sieraad, hier heb ik zelf geen invloed op tijdens het verwerken.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl