Voorbeeld foto’s van de gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij.

Voorbeeld foto's van de gedenksieraden van Dierbaar Dichtbij.

Hieronder vindt u enkele foto’s van de al gemaakte sieraden met uitleg erbij wat er in verwerkt en/of aan toegevoegd is.
Door op de foto te klikken komt u bij het desbetreffende gedenksieraad in de webshop.

Tip: mocht u iets mooi vinden maar komt u er zelf niet aan uit? U mag mij altijd een mailtje of een WhatsApp sturen met de foto van het betreffende sieraad dat u mooi vindt. Samen kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn waarna ik u een prijsopgave kan sturen.

Direct naar voorbeelden met;

Voorbeelden met as

In de sieraden hieronder heb ik crematie-as verwerkt.  Niet elk type crematie-as heeft dezelfde kleur. (zie de eerste foto) De kleur van uw sieraad kan dus afwijken van de voorbeeldfoto’s.

Armbanden van natuursteen. Rozenkwarts en Picasso Jaspis. In de kralen is crematie-as zonder een kleur toevoeging verwerkt. Hier kan je dus goed zien dat geen enkel crematie-as hetzelfde is. Maar uniek, net zoals uw dierbare dat was.
Gedenksieraad van 14karaat goud – in de oorbellen heb ik een beetje as verwerkt en deze gemengd met de kleur groen parelmoer.
Gedenksieraad zilveren ring - In deze ring heb ik rondom as verwerkt welke is gemengd met de kleur blauw parelmoer
Prachtige oorbellen met zichtbare asverwerking in de vorm van een sterretje en een maantje. (U kunt kiezen voor RVS of 925 zilveren oorstekers) er zijn meerdere vormen waaruit u kunt kiezen.
Gedenksieraad van 14karaat goud - In dit prachtige sunshine ring heb ik een beetje as gemengd met de kleur brons
Gedenksieraad van RVS - In deze stoere dubbelzijdige hanger heb ik crematie-as verwerkt die gemengd is met de kleur zwart parelmoer
Ring - Sterling Zilver 925 - in de ring is as gemengd met de kleur rood parelmoer
Zilveren hanger met ketting en een pootje als bedeltje. in de hanger heb ik een aswolkje verwerkt op een donker blauw parelmoer achtergrond
Hanger met ketting van Sterling Zilver 925 - Hier is het crematie-as zonder kleur toevoeging verwerkt
Gedenksieraad van Stainless Steel - In dit dierbare sieraad, heb ik crematie-as mogen verwerken die ik heb gemengd met de kleur blauw.
Gedenksieraad zilveren hanger - In het hartje heb ik een beetje crematie-as verwerkt die gemengd is met de kleur brons parelmoer
Gedenksieraad RVS - In het bedeltje aan deze stoere armband heb ik crematie-as verwerkt samen met de kleur groen.
Traan hanger met ketting - zilver verguld met 24 karaats goud - gevuld met crematie-as dat is gemengd met de kleur zwart parelmoer. (onder het as, dus niet zichtbaar, is nog een plukje haar verwerkt)
Gedenksieraad RVS lava armband – In de kralen is crematie-as verwerkt en een plukje haar.
Grote zilveren ovalen ring waarin een aswolkje is verwerkt op een grijs/zilver parelmoer achtergrond
Gedenksieraad RVS oorknopjes van 12mm gevuld met gezeefde asdeeltjes welke is gemend met een kleurpigment goud parelmoer.
Gedenksieraad van zilver - De hanger, in de vorm van een traan/druppel, is gemaakt van crematie-as. Als bedeltje is er gekozen voor een hartje, een letterbedeltje en een pootje.
Gedenksieraad RVS – Mooie slaven armband die geschikt is voor mooerdere (as)bedeltjes. In het asbedeltje heb ik grovere asdeeltjes gemengd met de kleur rood parelmoer
Armband van RVS - In de bedel is crematie-as van een hondje verwerkt. zonder toevoeging van een kleur.
Gedenksieraad RVS – In deze ring is crematie-as verwerkt als een aswolkje op een zwart parelmoer achtergrond
Gedenksieraad zilver - Deze Pandora style bedel is gemaakt van crematie-as.
Gedenksieraad zilver - in de ronde bolle hanger heb ik crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zwart parelmoer. (as op verzoek minder zichtbaar)
Gedenksieraad RVS – in deze hanger is crematie-as verwerkt welke gemengd is met de kleur groen parelmoer
Gedenksieraad RVS – in de oorhangers met lavastenen heb ik een aswolkje gemaakt op een brons parelmoer achtergrond
Armband van S925 Zilver - Gevuld is met crematie-as welke is gemend met de kleurpigment blauw parelmoer.
Sterling zilveren oorbellen - In de oorbellen is een crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur wit parelmoer
Gedenksieraad van s925 zilver – Hanger in de vorm van een katten-/hondenpootje. In de hanger is crematie-as verwerkt welke gemengd is met zwart
Gedenksieraad RVS oorhangers gevuld met crematie as welke is gemend met een kleurpigment rood parelmoer.
Gedenksieraad RVS hanger - De kraal is gemaakt van crematie-as
Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger een aswolkje met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer
Gedenksieraad RVS hanger - de ring gemaakt van crematie-as. Hier is gekozen hem te combineren met een bedeltje van een levensboom.
Gedenksieraad van sterling zilver 925 - Ronde bolvormige hanger welke gevuldis met crematie-as dat gemengd is met de kleur groen.
Sterling zilveren hanger met ketting. In het hart heb ik crematie-as verwerkt dat gemengd is met een roze kleur.
Gedenksieraad RVS – In deze manchetknopen is crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zwart parelmoer. (op verzoek is de as goed zichtbaar gelaten)
S925 Zilver – Een mooie hanger waarin crematie-as is verwerk die gemengd is met de kleur brons
Gedenksieraad RVS – Deze elegante armband heeft een as-bedeltje met hierin crematie-as verwerkt welke is gemengd met de kleur zilver parelmoer.
Gedenksieraad RVS hanger hart - aan de achtergrond is een kleurpigment toegevoegd in de kleur (donker) blauw parelmoer met een wolkje van gezeefde asdeeltjes.
Gedenksieraad zilver pandora style - De kraal is gemaakt van gezeefde asdeeltjes
Gedenksieraad armband van sterling zilver 925 - gevuld met crematie-as welke gemengd is met een paarse parelmoer kleur. (op verzoek is het as minder zichtbaar)
Gedenksieraad RVS oorbellen - Deze oorknopjes zijn gevuld met crematie-as welke gemend is met de kleur roze parelmoer
Gedenksieraad RVS slavenarmband met hartjes sluiting | Het ashangertje is gevuld met crematie-as welke gemengd is met de kleur paars parelmoer. Tevens zijn er diverse RVS bedeltjes aan toegevoegd.
Gedenksieraad van goud RVS In deze hanger heb ik het as als een as wolkje verwerkt op een achtergrond van wit parelmoer
Gedenksieraad RVS ring - gevuld met crematie-as (mix)
Gedenksieraad RVS hanger rechthoek - gevuld met crematie-as (mix) welke gemengd zijn met de kleur zwart parelmoer

Voorbeelden met haar

In de sieraden hieronder heb ik een plukje haar of vacht verwerkt. Dit kan d.m.v. ‘strookjes’ of ‘warrig’ (dit ligt aan de lengte), maar het kan ook in een kraal worden verwerkt.
Hou er rekening mee dat geen enkel haar of vacht hetzelfde is. Zo heb je heel dik en stug paardenhaar wat heel duidelijk zichtbaar is. maar je hebt ook hele zachte fluffy haren die bijna niet zichtbaar zijn als het verwerkt is in een sieraad. Niet alleen de structuur speelt daar een rol in maar ook de kleur. Wit of grijs haar/vacht kan soms bijna onzichtbaar worden. Het is voor mij op voorhand onduidelijk wat het haar gaat doen voor ik het ga verwerken.

Gedenksieraad van 14karaat goud – In de hanger zijn strookjes haar verwerkt met op de achtergrond de kleur brons parelmoer.
Gedenksieraad van goud – in de kraal is een beetje witte vacht van een kat verwerkt. (Dikkie ♥)
Gedenksieraad van goud RVS – in deze hangers heb ik hondenhaar mogen verwerken op een zwarte achtergrond
Gedenksieraad van RVS – in de memory hanger is het haar als strookjes verwerk met de kleur blauw parelmoer als achtergrond
Gedenksieraad goud goud RVS – In het bedeltje heb ik een plukje haar verwerkt op een brons parelmoer achtergrond. Op de foto zie je ook 2 trendy armbandjes
Gedenksieraad RVS - In deze oorbellen heb ik haar mogen verwerken als strookjes van hondje herman, hiervoor hebben we een donker bauwe achtergrond gekozen.
Gedenksieraad goud goud RVS – In het bedeltje heb ik een plukje haar verwerkt op een brons parelmoer achtergrond. Op de foto zie je ook 2 trendy armbandjes
Gedenksieraad van 14karaat goud – in de gouden ring liggen snorharen op een achtergrond van rood parelmoer
Gedenksieraad RVS oorknopjes van 12mm. In de knopjes heb ik 2 strookjes haar en stukjes nagel verwerkt van een hond, met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer.
Armband van RVS en leer - In de kralen heb ik een plukje haar verwerkt.
Gedenksieraad RVS ring - in de ring heb ik een beetje hondenhaar mogen verwerken op een zwart parelmoer achtergrond
Gedenksieraad RVS – In deze ring heb ik een paar strookjes haartjes mogen verwerken op een achtergrond van blauw parelmoer
Gedenksieraad RVS – In de kraal is een plukje vacht verwerkt
Gedenksieraad RVS – In deze armband het ik een beetje haar warrig verwerkt, met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer.
In deze bedel heb ik paardenkaar mogen verwerken voor een pandorastyle armband. Als bedeltje is hier gekozen voor een Aventurijn edelsteentje.
Zilveren ketting met in de hanger een beetje vacht van een hond.
Gedenksieraad RVS goud – In deze hanger heb ik een plukjes haar verwerkt op de kleur brons parelmoer als achtergrond
In deze zilveren ring heb ik een beetje haar (warrig) mogen verwerken op de kleur wit parelmoer als achtergrond
In deze In deze armband van RVS heb ik een paar strookjes haar mogen verwerken op de kleur zilver/grijs parelmoer als achtergrond
Traan hanger met ketting - zilver verguld met 24 karaats goud - In deze hanger heb ik een beetje paardenhaar (warrig) mogen verwerken op een witte parelmoer achtergrond.
Memoryhanger met daarin 2 bedeltjes en een schijfe waarin ik een beetje crematie-as en een plukje haar heb mogen verwerken.
Gedenksieraad RVS – in deze hanger heb ik haar verwerkt (warrig) op een zwart parelmoer achtergrond.
Gedenksieraad RVS oorhangers - kralen met een lokje haar van een hond.
Gedenksieraad RVS – in deze ring zijn snorharen van een kat verwerkt op een roze parelmoer achtergrond.
Gedenksieraad goud rvs - In de armband heb ik een beetje vacht van een kat verwerkt op een achtergrond van groen parelmoer
Gedenksieraad RVS hanger traan waarin ik haartjes van een golden retriever heb mogen verwerken op een parelmoer blauwe achtergrond
Gedenksieraad RVS - in deze stoere armband heb ik crematie-as gemengd met de kleur zwart parelmoer en daarboven een plukje vacht van een kat mogen verwerken.
Gedenksieraad RVS – In deze hanger is heb ik snorharen verwerkt met op de achtergrond de kleur brons.

Voorbeelden met een tandje

Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger is een melkkiesje van een hond verwerkt
Zliveren hanger met daarin een tandje. Op de achtergrond is gekozen voor blauw parelmoer.
Gedenksieraad RVS - In deze ovale hanger zijn 2 kiesjes verwerkt van 2 witte herders. Voor de achtergrondkleur is gekozen voor grijs/zilver parelmoer
Gedenksieraad - kralen met zilveren kern - Pandora / Trolbead style armband - In de kralen zitten (gebroken) tandjes verwerk van verschillende honden.
Gouden RVS armband met diverse bedeltjes - In het voorste bedeltje heb ik een puppytandje verwerkt door deze eerst te vermalen en vervolgens te mengen met de kleur brons
Rond hangertje van RVS waarin het hoektandje is verwerkt van kitten Zora - Op de achtergrond is gekozen voor de roze kleur.
Gedenksieraad RVS - Voor de achtergrondkleur is gekozen voor zwart parelmoer en het kiesje is van Schnauzer Migo
Gedenksieraad RVS hanger - In deze hanger is een getrokken hoektandje van een kat verwerkt (dus met wortel) en een plukje vacht.

Voorbeelden met een andere herinnering

Gedenksieraad RVS kraal armband - In de kraal is een veetje van een agapornis verwerkt. Als extra is er gekozen voor een hartjes bedeltje.
Gedenksieraden van RVS - In de bedeltjes is een beetje zand verwerkt van Blach Sand Beach Iceland (foto linkt naar de armband)
Gedenksieraad RVS - In deze grote ovale hanger heb ik een sterretje verwerkt met op de achtergrond de kleur brons parelmoer.
Gedenksieraad RVS - In deze ovale hanger is een stukje stof van een kledingstuk verwerkt.
As-hanger - Een sierraad van zilver in de vorm van een schelpje - in de schelpjes zit zand verwerkt van het strand weer een huwelijks aanzoek is geweest.
Zilvern ring - in deze grote ovale ring heb ik een stukje stof van een vest en stukjes schelp mogen verwerken als aandenken aan een overleden echtgenoot
Gedenksieraad RVS oorknopjes van 12mm. In de knopjes heb ik 2 strookjes haar en stukjes nagel verwerkt van een hond, met op de achtergrond de kleur zwart parelmoer.

De foto’s van de gedenksieraden op de site van Dierbaar Dichtbij zijn voorbeeld foto’s.
Elk crematie-as, maar ook haar heeft een eigen karakter. Daardoor zal er nooit een gedenksieraad identiek zijn.
O.a. hierdoor kan een gedenksieraad niet exact nagemaakt worden van de voorbeeld foto’s.
Mocht u meerdere gedenksieraden willen om te combineren als setje, zullen deze ook nooit identiek zijn aan het andere sieraad. maar kan ik wel dichter in de buurt komen dan dat ik ze afzonderlijk maak.
De vuistregel geldt, hoe meer toevoegingen hoe groter de kans dat één of meerdere toevoegingen minder zichtbaar kunnen zijn in het sieraad, hier heb ik zelf geen invloed op tijdens het verwerken.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl