Disclaimer

Hoewel Dierbaar Dichtbij ernaar streeft om correcte informatie te verschaffen, kan Dierbaar Dichtbij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.
Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Dierbaar Dichtbij is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Ook is Dierbaar Dichtbij niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.
Dierbaar Dichtbij behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.
Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op via de mail: info@dierbaardichtbij.nl

Let op: kleuren kunnen afwijken!
De kleuren van de producten op de website van Dierbaar Dichtbij kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op uw computer/telefoon zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe u de kleuren ziet.
Daarnaast zijn effecten zoals glans moeilijk over te brengen op een productfoto.

Alle sieraden en objecten die met de hand gemaakt worden zijn uniek, waardoor de vormen per sieraad/object kunnen afwijken dan afgebeeld op de voorbeeld foto’s.

Ik wil u er op attenderen dat geen enkel crematie-as en haar/vacht hetzelfde is. Uw gedenksieraad kan dus anders zijn dan de voorbeelden die u op de website heeft gezien. Elk gedenksieraad wordt uniek, net zoals uw dierbare dat was.

Slagletter sieraden/bedels zijn één voor één uniek en kunnen nooit identiek zijn aan elkaar, zo ook kunnen de letters/cijfers/symbolen in de gepersonaliseerde sieraden nooit 100% recht, gecentreerd, met evenveel afstand tussen de letters en even diep geslagen worden, dit maakt het sieraad juist zo uniek. Wees dus ook bewust dat een letter/naam bedel nooit perfect kan zijn, dat is de charme van het slagletteren. Weet ook dat bij slagletteren er een doorslag op de andere zijde zichtbaar kan zijn.

Houd er rekening mee dat natuursteen een natuurproduct is, dus de grootte, vorm en kleur zullen per steen variëren en insluitsels kunnen aanwezig zijn. (insluitsels zijn natuurlijke scheuren die zich vormen in de steen).   De metafysische en helende eigenschappen zijn hier geschetst voor inspiratie, verwijzing en entertainment.  Edelstenen kunt u beter niet te veel blootstellen aan water en fel zonlicht. De edelsteen sieraden dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts.

Intellectuele eigendom
De inhoud van deze website is gepubliceerd door Dierbaar Dichtbij en auteursrechtelijk beschermd. Het design, alle teksten, afbeeldingen, onderliggende broncode en software en al het overige materiaal op deze website vallen onder het auteursrecht van Dierbaar Dichtbij en mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.