Betalen, verzenden en retouren

Betalen:

NL – Betalen bij afhalen, via iDEAL of zelf vooraf overmaken.
EU – Betalen bij afhalen, via Bancontant of zelf vooraf overmaken.

° Als u ervoor kiest uw bestelling vooraf over te maken, staan de betaalgegevens in de mail in de factuur bij uw bestelbevestiging.

Verzenden:

Nederland

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden.

  • Bestellingen boven de € 65,- worden verzonden als (brievenbus)pakketje en worden aangeboden bij Onbezorgd Bezorgd.
    U ontvangt van Onbezorgd Bezorgd een mailtje met daarin het tracking nummer.
  • Tot en met een orderbedrag van € 65,- wordt uw bestelling verzonden als brievenbuspost met PostNL.

België

Verzendingen naar België worden aangeboden bij Onbezorgd Bezorgd.
U ontvangt van Onbezorgd Bezorgd een mailtje met daarin het tracking nummer.
De kosten voor het verzenden naar België bedragen + € 11,95

Duitsland

Verzendingen naar Duitsland worden aangeboden bij Onbezorgd Bezorgd.
U ontvangt van Onbezorgd Bezorgd een mailtje met daarin het tracking nummer.
De kosten voor het verzenden naar Duitsland bedragen + € 14,50

Overige landen

Op dit moment kunt u tijdens het afrekenen enkel nog kiezen uit verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Neem daarom even contact met mij op wanneer u een pakketje wilt verzenden naar een ander land.  • Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland). Ik neem dan contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. Deze keuze kunt u aanvinken tijdens het bestelproces.
  • Bij het afrekenen kunt u ook kiezen voor een ander verzendadres, bijvoorbeeld op uw werk of het adres van een jarige.
  • Uw bestelling wordt met liefde en veel zorg voor u verpakt.
  • Dierbaar Dichtbij is niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens de verzending.


 
 
Levertijd:
 
Informatie over de levertijd vindt u bij het product in het tabblad algemene informatie.
 

Retouren:

Als iets toch niet helemaal is zoals verwacht of is er een fout gemaakt vanaf onze kant? Neem dan eerst even contact met mij op via e-mail info@dierbaardichtbij.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat ik voor u kan doen zodat u tevreden blijft.

De producten die ik speciaal voor u maak geldt hierop volgens de wet kopen op afstand* geen retourrecht. Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt en/of met producten die u als klant zelf aanlevert (bijv. haar, as) Het herroepingsrecht is daarop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor overige producten geldt 14 dagen bedenktijd. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De voorwaarden hiervoor zijn dat ik het artikel in dezelfde onbeschadigde staat terug krijg zoals u het van mij heeft ontvangen. Hiermee bedoel ik compleet en ongebruikt (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een gesloten en onbeschadigde verpakking. U bent echter niet verplicht de originele doos / verpakking te gebruiken voor uw retour zending. Binnen 14 dagen nadat u het product retour heeft aangemeld, wordt uw aankoopbedrag plus de verzendkosten naar u teruggestort, mits u verder niks ander besteld heeft en ik het product in mijn ontvangst heb.

Retourkosten zijn voor u als klant, tenzij anders afgesproken.
Ik adviseer u om het artikel als post / brievenbus pakket te versturen en om een Track & Trace-code te vragen. Het retour sturen van uw aankoop gebeurt namelijk op eigen risico.

*Wilt u meer Informatie over de wet kopen op afstand kun je de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand raadplegen.