Betalen, verzenden en retouren

Betalen:

NL – Betalen bij afhalen, via iDEAL of zelf vooraf overmaken.
EU – Betalen bij afhalen, via Bancontant of zelf vooraf overmaken.

° Als u ervoor kiest uw bestelling vooraf over te maken, staan de betaalgegevens in de mail in de factuur bij uw bestelbevestiging.

Verzenden:

Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

  • Gewone verzending € 4,95 Dit is incl. Track & Trace-code . Ongeacht hoe groot of zwaar uw pakketje is.
  • Aangetekend € 8,95 Dit is incl. Track & Trace-code. Ongeacht hoe groot of zwaar uw pakketje is. U tekent voor ontvangst.
  • Betalen bij levering € 18,35 + 1% van uw aankoopbedrag. Dit is incl. Track & Trace-code . Ongeacht hoe groot of zwaar uw pakketje is. U tekent voor ontvangst.

* Bij een bestelling boven de € 100,- excl. verzendkosten neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Uw bestelling wordt dan gratis bezorgd via een gewone levering met Track & Trace-code (u bent zelf verantwoordelijk voor het aanvinken van deze keuze bij het afrekenen).

Wilt u uw gedenksieraad liever ophalen in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland), geen probleem. Ik neem dan contact met u op om een afspraak hiervoor te maken. Deze keuze dient u zelf aan te geven tijdens het bestelproces.

Ik verstuur alles via PostNL. Bij het afrekenen kunt u ook kiezen voor een ander verzendadres, bijvoorbeeld op uw werk.

België & Duitsland

Verzendingen naar België en Duitsland worden aangetekend verzonden.

  • Aangetekend € 15,50 Dit is incl. Track & Trace-code. Ongeacht hoe groot of zwaar uw pakketje is. U tekent voor ontvangst.

* Bij een bestelling boven de € 150,- excl. verzendkosten neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Uw bestelling wordt dan gratis bezorgd.

Het is ook geen probleem om uw gedenksieraad af te halen in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland), ik neem dan contact met u op om een afspraak hiervoor te maken. Deze keuze dient u zelf aan te geven tijdens het bestelproces.

Ik verstuur alles via PostNL. Bij het afrekenen kunt u ook kiezen voor een ander verzendadres, bijvoorbeeld op uw werk.

Retouren:

Als iets toch niet helemaal is zoals verwacht of is er een fout gemaakt vanaf onze kant? Neem dan eerst even contact met mij op via e-mail info@dierbaardichtbij.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat ik voor u kan doen zodat u tevreden blijft.

De sieraden die persoonlijk voor u gemaakt worden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Voor overige producten geldt 14 dagen bedenktijd en mag u het product retour te sturen.  De voorwaarden hiervoor zijn dat ik het artikel in dezelfde onbeschadigde staat terug krijg zoals u het van mij heeft ontvangen. Hiermee bedoel ik compleet en ongebruikt (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een gesloten en onbeschadigde verpakking. U bent echter niet verplicht de originele doos / verpakking te gebruiken voor uw retour zending. Binnen 14 dagen nadat ik het product heb ontvangen, wordt uw aankoopbedrag min de verzendkosten naar u teruggestort.

Retourkosten zijn voor u als klant, tenzij anders afgesproken.
Ik adviseer u om het artikel als post / brievenbus pakket te versturen en om een Track & Trace-code te vragen. Het retour sturen van uw aankoop gebeurt namelijk op eigen risico.