Betalen, verzenden en retourneren

Betalen:

NL – Betalen bij afhalen, via iDEAL of zelf vooraf overmaken.
EU – Betalen bij afhalen, via Bancontant of zelf vooraf overmaken. 

Verzenden:

 • Uw bestelling wordt altijd met veel liefde & zorg voor u verpakt.
 • In verband met de unieke producten, welke met materiaal wordt geproduceerd dat niet te reproduceren is, zijn de risico’s voor verzenden voor de opdrachtgever.
 • Helaas raken er soms wel enveloppen of pakketjes kwijt bij de post, óók wanneer deze met track en tracé verzonden worden. Houdt er altijd rekening mee dat dit kan gebeuren en zorg ervoor dat u altijd wat crematie-as of een andere herinnering van uw dierbare(n) bewaart.
 • Hoe goed ik mijn best ook doe, ik heb geen invloed op wat er gebeurt met een pakketje wanneer het mijn atelier verlaat. Het op laten sturen van uw bestelling is dan ook altijd voor eigen risico.
 • Om een beetje aan het milieu te denken, bewaar ik bruikbare doosjes en opvulmateriaal. Het kan dus voorkomen dat je een pakketje ontvangt in een al eerder gebruikte doos of met gebruikt opvulmateriaal.  Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.
 • Misschien vindt u het prettiger de herinnering die u verwerkt wilt hebben in uw sieraad of object persoonlijk af te komen geven in Nieuw-Lekkerland (Zuid-Holland) en het sieraad daarna ook weer op te komen halen. Dat mag uiteraard ook.
 • Ik doe mijn best zo veel mogelijk in brievenbusdoosjes te verzenden, zodat deze in de brievenbus achtergelaten kan worden als u niet thuis bent.
 • Mocht u enkel een troostgeschenk of (troost)sieraad bestellen heeft u voor verzenden binnen Nederland de keuze tussen verzenden met tracking nummer en verzenden met tracking nummer + verzekerd (tot 500euro)
 • 3 x per week worden de bestellingen weggebracht. Het kan dus voorkomen dat het label al eerder aangemaakt wordt dan dat uw pakketje verzonden wordt.

Nederland

 1. DHL    € 4,95
  Enkel voor troostgeschenken en (troost)sieraden (m.u.v een paar artikelen).
  Dit betreft een brievenbus zending en wordt op eigen risico verstuurd. U ontvangt een mailtje met een tracking nummer (met uitzondering van de waddeneilanden, dan wordt uw bestelling aangeboden bij PostNL)
 2. DHL verzekerd    € 9,95
  Uw bestelling zal aangeboden worden bij DHL als pakket (indien mogelijk wel verzonden in een brievenbusdoosje) en zal verzekerd zijn tot een maximumbedrag van 500euro. Het verzenden blijft echter voor eigen risico.  U ontvangt een mailtje met een tracking nummer. (met uitzondering van de waddeneilanden, dan wordt uw bestelling als aangetekend aangeboden bij PostNL)

België

DHL      € 14,95 verzekerd
Uw bestelling zal aangeboden worden bij DHL als pakket (indien mogelijk wel verzonden in een brievenbusdoosje) en zal verzekerd zijn tot een maximumbedrag van 500euro. Het verzenden blijft echter voor eigen risico.  U ontvangt een mailtje met een tracking nummer.

Duitsland

DHL      € 17,95 verzekerd
Uw bestelling zal aangeboden worden bij DHL als pakket (indien mogelijk wel verzonden in een brievenbusdoosje) en zal verzekerd zijn tot een maximumbedrag van 500euro. Het verzenden blijft echter voor eigen risico.  U ontvangt een mailtje met een tracking nummer.

Overige landen

Op dit moment kunt u tijdens het afrekenen enkel nog kiezen uit verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Neem daarom even contact met mij op wanneer u een pakketje wilt verzenden naar een ander land.

  
 

Levertijd:

Gedenksieraad: Levertijd ca. 9 weken. I.v.m. drukte kan de levertijd van de gedenksieraden oplopen tot ca. 12 weken.
Afdruksieraad: Levertijd ca. 3 weken.
Fotosieraad: Levertijd ca. 2 weken
(Troost)sieraden: Levertijd ca. 5 werkdagen.
Troostgeschenken: Levertijd ca. 5 werkdagen
Gedenkobjecten (die u zelf kunt vullen): Levertijd ca. 5 werkdagen.
Gedenkobject van beton:
Levertijd ca. 4 weken.
Schilderij met as: Levertijd ca. 8 weken

 • De levertijd gaat pas in na ontvangst van de betaling en het desbetreffende persoonlijke item, afdruk en/of foto dat u verwerkt wilt hebben.
 • Uw gehele bestelling wordt samen verzonden, dus telt de levertijd van het item met de hoogste levertijd.
 • Mits het sieraad of object op voorraad is, staat er ‘Beschikbaar via nabestelling’ bij vermeld, is de levertijd langer. (wilt u weten hoeveel langer, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.)
 • Het kan voorkomen dat de levertijd iets langer is, mijn excuses hiervoor. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden,
 • Mocht u iets bestellen dat persoonlijk voor u gemaakt wordt, kan dit niet meer geretourneerd worden.
 • Bij verzenden naar het buitenland kan de levertijd iets langer zijn, hier heb ik helaas geen controle over.
 

 

Retourneren:

Als iets toch niet helemaal is zoals verwacht of is er een fout gemaakt vanaf onze kant? Neem dan eerst even contact met mij op via e-mail info@dierbaardichtbij.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om te kijken wat ik voor u kan doen zodat u tevreden blijft.

De producten die ik speciaal voor u maak geldt hierop volgens de wet kopen op afstand* geen retourrecht. Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat, volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt (o.a. polsmaat, lengte van een ketting, toevoegen van bedeltjes) en/of met producten die u als klant zelf aanlevert (o.a. crematie-as, haar, tandje). Het herroepingsrecht is daarop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Ook producten die in de aanbieding zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Voor overige producten geldt 14 dagen bedenktijd. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De voorwaarden hiervoor zijn dat ik het artikel in dezelfde onbeschadigde staat terug krijg, zoals u het van mij heeft ontvangen. Hiermee bedoel ik compleet en ongebruikt (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een gesloten en onbeschadigde verpakking. Mocht het product beschadigd of gebruikt zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. U bent echter niet verplicht de originele doos / verpakking te gebruiken voor uw retour zending. Binnen 14 dagen nadat u het product retour heeft aangemeld, wordt uw aankoopbedrag min de verzendkosten naar u teruggestort, mits ik het product in mijn ontvangst heb.

Retourkosten zijn voor u als klant, tenzij anders afgesproken.
Ik adviseer u om het artikel als post / brievenbus pakket te versturen en om een Track & Trace-code te vragen. Het retour sturen van uw aankoop gebeurt namelijk op eigen risico.

*Wilt u meer Informatie over de wet kopen op afstand kun je de website van Consuwijzer: https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand raadplegen.