Wilt u een kijkje komen nemen? Dat kan!

Afspraak maken?

U wilt graag bij mij langs komen in Nieuw-Lekkerland? U bent van harte welkom, maar maak hiervoor wel eerst even een afspraak.

Dit kan zijn omdat u het bijvoorbeeld lastig vindt om een keuze te maken vanaf een foto of u wilt graag uw gedenksieraad / gedenkobject persoonlijk uit komen zoeken en/of samenstellen.

U kunt een afspraak maken door een mailtje te sturen naar info@dierbaardichtbij.nl of een berichtje te sturen via WhatsAppje op 06-29072472. Hiervoor kunt u ook de “Kan ik u ergens mee helpen?” button (rechts onderin uw scherm) gebruiken.

 • U krijgt alle tijd om uw wensen te bespreken, samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en uiteraard wat past binnen uw budget. 
 • Ik werk vanuit huis, hierdoor kan ik de prijzen van de gedenksieraden en gedenkobjecten laag houden.
 • Mijn werkplek is op de 1ste verdieping. (mocht traplopen een probleem zijn laat dit dan alstublieft even weten)
 • Mijn vriend en ik hebben samen 2 katten, een vogel en een hond. (mocht u bang zijn, geef dit dan even aan)
 • De afspraak kan gepland worden op maandag t/m vrijdag om 13:00uur, 15:00uur of 19:30uur en op zaterdag om 13:00uur of 15:00uur.
 • Voor deze persoonlijke afspraak vraag ik een vergoeding buiten de gemaakte kosten van het sieraad of gedenkobject. Maakt u op de dag van de afspraak geen keuze, dan gelieve de vergoeding contant af te rekenen. (er is geen pin aanwezig)
 • De kosten voor een afspraak zijn: Doordeweeks overdag € 25,- en in de avonden of op zaterdag € 35,-
 • Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. (maximaal 3 i.v.m. met de ruimte)
 • Bent u verhinderd! Geef dit alstublieft op tijd aan mij door.
 • Neem het te verwerken crematie-as, haarlokje of andere herinnering die u in het gedenksieraad / gedenkobject verwerkt wilt hebben alvast mee.
 • Een gedenksieraad / gedenkobject is niet zomaar even gemaakt, hier gaat wel wat tijd inzitten. Het is dus helaas niet mogelijk om aanwezig te zijn als ik een gedenksieraad / gedenkobject voor u maak.
 • Een afspraak duurt ca. 1 à 2 uurtjes.
 • Uiteraard is er ook koffie of thee en ruimte om naar uw verhaal te luisteren.
Mijn kantoor / atelier aan huis. Hier ben ik de meeste tijd van de dag te vinden. Mijn werkplekje waar ik de sieraden met veel liefde en zorg voor u maak.

Waarom extra kosten voor een persoonlijke afspraak?

Bij de meeste webshops / juweliers zitten deze kosten al standaard in de prijzen van de gedenksieraden en gedenkobjecten.
Om de prijs per gedenksieraden / gedenkobjecten zo laag mogelijk te houden, vraag ik een vergoeding aan de mensen die zelf een persoonlijke afspraak willen maken.

Iets afgeven of ophalen?

Wilt u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare liever niet met de post naar mij opsturen, mag u deze ook bij mij af komen geven. Naast onze voordeur hangt een stevige brievenbus, waarin u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare achter kunt laten, wanneer het u het beste uitkomt. Geef mij dan even een berichtje als u geweest bent, dan kan ik hier rekening mee houden. Gelieve het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare wel goed verpakken.                                          

Indien u het niet prettig vindt om uw gedenksieraden/ gedenkobjecten te laten versturen, mag u deze ook bij mij af komen halen.  Hiervoor breng ik geen extra kosten in rekening. Geef dit tijdens het bestellen even aan. Als uw gedenksieraad / gedenkobject klaar is zal ik contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken.

TIP… Nieuw-Lekkerland ligt naast Kinderdijk. Kinderdijk staat bekend om haar molens, waar ook heerlijk gewandeld kan worden, maar Alblasserdam, Ridderkerk of Rotterdam zijn ook zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan te wagen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan mag u mij altijd een mailtje sturen.

Liefs Renée Huisman

info@dierbaardichtbij.nl