Wilt u een kijkje komen nemen? Dat kan!

Afspraak maken?

Ik heb veel tijd en aandacht gestoken in mijn website, zo ook in het maken van duidelijke foto’s en het vermelden van alle informatie.
Het kan natuurlijk zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet en graag een persoonlijke afspraak met mij wilt maken om alles in het echt te bekijken en uw wensen te bespreken. Neem dan even contact met mij op door een mailtje te sturen naar info@dierbaardichtbij.nl of een berichtje te sturen via WhatsAppje op 06-29072472. Geef dan gelijk even de dag en tijd die uw voorkeur heeft aan.
Is Nieuw-Lekkerland u te ver of bent u geschrokken van de kosten. Ik ben via WhatsApp ook goed bereikbaar als u vragen heeft. Doordat ik WhatsApp ook op mijn computer heb kan ik makkelijk voorbeeldfoto’s met u delen of linkjes toesturen van informatie die u zoekt.

Een afspraak kan gepland worden op;

 

 middagavond
Maandag  19:30
Dinsdag   
woensdag 13:00 15:00 
donderdag   
vrijdag  19:30
zaterdag13:0015:00 
zondag   
 • Voor deze persoonlijke afspraak vraag ik een vergoeding buiten de gemaakte kosten van het sieraad of gedenkobject. Maakt u op de dag van de afspraak geen keuze, dan gelieve de vergoeding contant af te rekenen. (er is geen pin aanwezig)
 • De kosten voor een afspraak zijn: Woensdag overdag € 25,- en in de avonden of op zaterdag € 35,-. Heeft u al eens eerder iets bij mij besteld en heeft u nogmaals van een dierbare afscheid moeten nemen, waarvoor u een gedenksieraad of gedenkobject uit wil komen zoeken, worden de prijzen gehalveerd.
 • U krijgt alle tijd om uw wensen te bespreken, samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en uiteraard wat past binnen uw budget. 
 • Ik werk vanuit huis, hierdoor kan ik de prijzen van de gedenksieraden en gedenkobjecten laag houden.
 • Mijn werkplek is op de 1ste verdieping. (mocht traplopen een probleem zijn laat dit dan alstublieft even weten)
 • Mijn vriend en ik hebben samen 1 kat, een 2 vogels en een hond. (mocht u bang zijn, geef dit dan even aan)
 • Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. (maximaal 3 i.v.m. met de ruimte)
 • Bent u verhinderd! Geef dit alstublieft op tijd aan mij door, want dan kan ik deze tijd weer indelen om een gedenksieraad / gedenkobject te maken.
 • Het is verstandig om het te verwerken crematie-as, haarlokje of andere herinnering die u in het gedenksieraad / gedenkobject verwerkt wilt hebben alvast mee te nemen.
 • Een gedenksieraad / gedenkobject is niet zomaar even gemaakt, hier gaat wel wat tijd inzitten. Het is dus helaas niet mogelijk om aanwezig te zijn als ik een gedenksieraad / gedenkobject voor u maak. Het vullen van een traditioneel gedenksieraad is wel mogelijk in uw bijzijn.
 • Een afspraak duurt ca. 1 à 2 uurtjes.
 • Uiteraard is er koffie of thee en ruimte om naar uw verhaal te luisteren.
Mijn kantoor / atelier aan huis. Hier ben ik de meeste tijd van de dag te vinden. Mijn werkplekje waar ik de sieraden met veel liefde en zorg voor u maak.

Waarom extra kosten voor een persoonlijke afspraak?

In het verleden vroeg ik geen kosten voor de persoonlijke afspraak en had ik op een gegeven ogenblik tot 11 afspraken in de week staan, waardoor mij levertijd tot meer dan een half jaar werd. Als ik dat op die manier had doorgezet had de levertijd nu bijna 2 jaar geweest.
Belangrijk om te weten is dat ik zelf alle werkzaamheden met betrekking tot Dierbaar Dichtbij uitoefen, ik heb dus geen personeel. In de tijd dat ik een afspraak heb kan ik dus andere werkzaamheden niet doen, waaronder ook het maken van iedereen zijn gedenksieraad, gedenkobject, troostgeschenk en/of (troost)sieraad. Om deze redenen heb ik ervoor gekozen om kosten te gaan rekenen voor een persoonlijke afspraak en ook om enkel op bepaalde dagen en tijden de afspraken in te plannen, zo kan ik me op de andere dagen en tijden focussen op mijn andere werkzaamheden, zoals het maken van ieder zijn gedenksieraad, gedenkobject, troostgeschenk en/of (troost)sieraad.

Iets afgeven of ophalen?

Wilt u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare liever niet met de post naar mij opsturen, mag u deze ook bij mij af komen geven. Naast onze voordeur hangt een stevige brievenbus, waarin u het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare achter kunt laten, wanneer het u het beste uitkomt. Geef mij dan even een berichtje als u geweest bent, dan kan ik hier rekening mee houden. Gelieve het crematie-as of andere herinnering van uw dierbare wel goed verpakken.                                          

Indien u het niet prettig vindt om uw gedenksieraden/ -objecten te laten versturen, mag u deze ook bij mij af komen halen. Geef dit tijdens het bestellen dan even aan. Als uw gedenksieraad /-object klaar is zal ik contact met u opnemen om hiervoor een afspraak te maken. Hiervoor breng ik geen extra kosten in rekening, maar ik heb helaas ook niet altijd de tijd om uitgebreid een praatje te maken.

TIP… Nieuw-Lekkerland ligt naast Kinderdijk. Kinderdijk staat bekend om haar molens, waar ook heerlijk gewandeld kan worden, maar Alblasserdam is zeker ook de moeite waard om eens een bezoekje aan te wagen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om mij een berichtje te sturen.

Liefs Renée

info@dierbaardichtbij.nl
WhatsApp : 06-29072472

Dierbaar Dichtbij
Bovenkruier 72
2957 XK  Nieuw-Lekkerland